Santa Run

Ruim 220 lopers tijdens 3e Veenendaal Rotary Santa Run

Burgemeester Wouter Kolff loste op vrijdagavond 16 december om 19:00 uur het startschot van de Veenendaal Rotary Santa Run. Alle kerstmanlopers, jong en oud, renden dwars door het centrum van Veenendaal in deze ludieke en sfeervolle (hard)looptocht voor het goede doel.

Na een succesvolle start in 2014 kleurde de Santa Run in 2016 voor alweer de derde keer het Veenendaalse centrum. Een geweldig gezellig en sportief evenement.

Ook in 2017 zal er een Veenendaal Rotary Santa Run worden georganiseerd. Op vrijdagavond 15 december zal alweer voor de 4e keer het centrum van Veenendaal worden overspoeld met kerstmannen en vrouwen. 

dsc_0396

De Santa Run werd georganiseerd door Rotary Club Veenendaal Regio in samenwerking met Rotaract Veenendaal. De Veenendaal Rotary Santa Run maakt deel uit van de actie Veenendaal Verlicht Veenendaal

Logo_VdaalVerlichtVdaal_ROOD

Het Rotary evenement is in 2008 begonnen in Gorinchem en heeft inmiddels in 45 steden navolging gekregen. In totaal zijn al meer dan 100 goede doelen ondersteund met een gezamenlijke opbrengst van ruim 325.000,- euro.

RotaryGeenAchtergrond

Rotaract_logo

De Veenendaal Rotary Santa Run wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

sportservice-logo              logo_hiensch_blauw            logo-mgs          logo_vandenbroek

dewildernis_website                      bruil-logo                              doornroosje_logo              de_markt_logo

logo_run2day               logo_roelofsen_bloemen

Klompenmakerij . E. Schreuder                             
Boslaan 97                                                                       
3904 KE Veenendaal                                                  
Tel: 0318 515960