Lichtjesavond

lichtjesavond   Wie zet jij in het licht op vrijdag 29 december?

Een klein eerbetoon geven aan mensen die voor jou van betekenis zijn, een moment stilstaan bij het afgelopen jaar en een gelegenheid om elkaar te ontmoeten rond de sfeervolle kerstboom. Dat is wat de Lichtjesavond aan alle Veenendalers te bieden heeft.

Kerst is een feest van licht, de feestdagen een tijd van sfeer en gezelligheid. Kerst staat ook in het teken van samen zijn en omkijken naar elkaar. Ook dit jaar zal Rotaryclub Veenendaal Regio een Lichtjesavond rond de kerstboom op de Markt organiseren waar er gelegenheid zal zijn om een ander in het licht te zetten. Iemand die voor jou van betekenis is. Wie zet jij in het licht?

Iedereen is welkom om een naam op een kaart te schrijven en aan de kerstboom te hangen. Dat kan een naam zijn van iemand die je wilt bedanken, die je wilt gedenken of van iemand die wel wat licht kan gebruiken. Na een kort programma waarin enkele Veenendalers toelichten wie zij in het licht zetten gaan de lichtjes van de kerstboom aan, zodat alle namen in het licht worden gezet.

Deelname aan de Lichtjesavond is vanzelfsprekend gratis en voor iedereen toegankelijk.

Lichtjesavond 2017 zal plaatsvinden op vrijdagavond 29 december!

Houd deze website in de gaten voor het volledige programma van de Lichtjesavond 2017. Binnenkort hier uitgebreidere informatie.

Lichtjesavond 2016:

rijnpost_lichtjesavond